Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Січень » 22 » Тиждень інформатики
15:14
Тиждень інформатики

Традицією в нашій школі є щорічне проведення предметних тижнів, зокрема тижня інформатики. Це дійсно корисно, вносить різноманітність у шкільне життя. Підвищує рівень знань учнів з інформатики. Розвиває творчі й інтелектуальні здібності дітей, інтерес до вивчення інформатики, самостійність та наполегливість. Виховує вміння працювати в групах, почуття відповідальності.

Позакласна робота з інформатики є невід'ємною частиною всієї навчально-виховної роботи в школі. Вона поглиблює знання, залучає до вивчення предмета учнів початкової і середньої школи, сприяє розвитку їх інтелекту, розширює світогляд.


В рамках тижня були проведені наступні заходи:

Для учнів 2 - 4 класів захід «Подорож до Комп’ютерленду». Учні сформували дві комнди їм було запропоновано різні цікаві завдання. Під час гри вони показали свою обізнаність та вміння працювати в групі.

Для учнів 6-11 класу проводяться інтелектуальна гра-змагання «Знавці інформатики». Зацікавленість дітей викликав конкурсний, ігровий характер заходу. Учасники показали теоретичні знання, вміння розв'язувати різні завдання, розкрили творчий потенціал.

Також для учнів 6-11 класів було продемонстровано відеофільм «Віртуальна і доповнена реальність» з подальшим його обговоренням.

Переглядів: 174 | Додав: pilna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar