Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Лютий » 21 » ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ
16:07
ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ

14 лютого в Пільнянському НВК відбулося веселе, життєрадісне свято присвячене дню Святого Валентина, дню любові й усіх закоханих.

Під час свята учні знайомилися з цікавими легендами про те, як, де і коли виникло свято та як його святкують в інших країнах.

Діти з нетерпінням готувалися до свята. В школі був оголошений конкурс на найкращу «Валентину». В конкурсі взяли участь учні всіх класів – в номінації «Колективна робота» перемогла Валентинка учнів 6 класу, але і інші роботи були чудовими. Серед індивідуальних робіт були відзначені Томах Кіра, Комих Георгій, Кіселева Віра, Кісельова Вікторія (1 клас), Деревянко Євген  (4 клас), Медяник Софія (5 лас), Стрижаков Дмитро, Ткачук Ілля (7 клас). В святковий день виготовленими роботами був прикрашений зал.

Учні старших класів взяли участь у грі-змаганні «Все про кохання». Діти з задоволенням брали участь в конкурсах: «Компліменти», «Серце Купідона», «Знайди пару» та інші. Під час конкурсів учні розвивали допитливість, уміння вірно виражати свої почуття – один до одного та розуміти почуття дружби «дівчинка - хлопчик».

В цей зимовий день - свято подарувало позитивні емоції, гарний настрій присутнім.

Переглядів: 277 | Додав: pilna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar