Вітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Червень » 1 » День захисту дітей
14:05
День захисту дітей

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни. Пандемія внесла свої корективи, тому незважаючи на карантин учні школи долучились до відзначення Міжнародного дня захисту дітей. В цей день відбувся ряд заходів для учнів школи. Учні із задоволенням приймали участь та отримали масу позитивних емоцій та вражень. На початку дня класні керівники та вчителі початкових класів в своїх класах розповіли історію заснування цього свята, а також про права дитини, які були прийняті на конвенції ООН. 

Протягом дня  для дітей були проведені веселі конкурси: малювали малюнки на асфальті, конкурс малюнків «Хай дитинство буде щасливим», проводились різноманітні конкурси та ігри по класах .

День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі.

 

Переглядів: 127 | Додав: pilna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar